USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулиці в Маневичах підметуть за 1,2 млн

18 Січня 2019 17:40
На послуги з прибирання та підмітання вулиць у селищі Маневичі планують скерувати 1,2 мільйона гривень.

Відповідний тендер Маневицька селищна рада оголосила 18 січня через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 5 лютого. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 6 лютого.

Йдеться про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, парків, алей, зокрема механізоване прибирання, з вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів у Маневичах на відстань до 5 кілометрів.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації; чітке дотримання режимів і графіків прибирання; забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається; ручне прибирання проїжджої частини шириною не менше 1 метр; механізоване прибирання проїжджої частини залежно від технічних характеристик спецтехніки; обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів; дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Окрім того, учасник повинен застосовувати заходи із захисту довкілля, зокрема забезпечувати унеможливлення розсипання зібраного сміття в процесі його прибирання та перевезення, а також не забруднювати ґрунти паливно-мастильними матеріалами, які використовуються в процесі експлуатації машин та механізмів при виконанні послуг.

Послуги з прибирання та підмітання вулиць у Маневичах надаватимуть до кінця цього року.

Відзначимо, що подібний тендер оголосили в Луцьку, де послуги з прибирання та підмітання вулиць оцінили у 20 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Баба Галя Показати IP 19 Січня 2019 19:21
Я прибиратиму кожен день за чикушку і нас ціла армія! Я пабідю!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus