USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вулицями Володимира-Волинського гуляє слон. Відео

6 Вересня 2017 14:27
Жителі Володимира-Волинського були шоковані, коли побачили на вулицях міста слона. Як виявилося, до міста приїхав цирк, і величну тварину випускають на вулицю розім’ятися. А також, вочевидь, у рекламних цілях, аби зацікавити чим більше потенційних відвідувачів цирку.

Про це повідомляє БУГ.

Коментарями від побаченого очевидці поділилися у Фейсбуці.

«Ніколи не думала, що перший слон, якого побачу в своєму житті, прогулюватиметься Володимиром», – пише Тетяна Ізотова.

«Кажуть зміни будуть коли «рак на горі свісне» або «коли в центрі Володимира слон буде». Знову цирк приїхав», - зазначає у Фейсбук Андрій Кандиба, який оприлюднив відео прогулянки слона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 6 Вересня 2017 14:45
Якби я мав слона, це був би номер, а якби слон мав мене, я б слон мав мене, я б напевно помер би... А як його транспортують, це ж знущання над трваринами... Хто за те, щоб слона відібрати і відправити в Луцький зоопарк, став +...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus