USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вулиця Луцька нагадує постапокаліптичний фільм

5 Листопада 2013 10:19
Величезні калюжі води, повністю розбита дорога і високовольтні кабелі в кількох сантиметрах від поверхні води. Це - не постапокаліптичний фільм, а цілком реальна ситуація з життя мешканців вулиці Сосюри у Луцьку. Просто під людськими помешканнями протікає труба із технічною водою, проте на несправніть ніхто не звертає уваги. Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Так, мешканці вулиці Сосюри тонуть в багнюці. Тут не те що пройти - проїхати складно. Люди розповіли, що ще не бачили цю дорогу сухою. Бо тут постійно протікає труба з технічною водою, яка належить, зі слоів мешканців, картонно-паперовій фабриці: «Ця труба закладена в 60-х роках. Якщо термін експлуатації вийшов, значить треба її хоча б підремонтувати. Останній раз кажуть, хлопці приїхали, розкопали, десь дві неділі назад але нічого тут не змінилося, воно дальше тече», - зазначила місцева мешканка пані Жанна.

Люди стверджують, що неодноразово зверталися до керівництва фабрики, проте адекватного реагування так і не побачили. Місцеві неабияк переймаються, бо ж через постійну вологість і воду, яка з-під землі підмиває їхні помешкання, будинки починають тріщати по швах.

Тим часом, на цій вулиці розміщенні приміщення різноманітних фірм, проте, ніхто із них так і не підключився до вирішення проблеми. «Ось УНІДОР сьогодні вирішив проблему. Канаву прокопали, вирішили - хай вода отак стікає. Як Сапалаївка, одним словом. Там каналізація навпроти нашого будинку - хай туди стікає. Те, що тут ми є, їх не обходить. Головне – заїхати і працювати», - бідкаються мешканці вулиці.

Крім того, вода, яка витікає із труби, тече простісінько на високовольтні електромережі, які лежать під землею. Жителька вулиці Олена з цього приводу зауважила: «Пустили воду на той кабель. 50 сантиметрів - і кабель».

До слова, минулого року заступник директора департаменту Микола Осіюк запевняв журналістів, що питання із дорожнім покриттям на вулиці Сосюри вирішується. Мовляв, їздили, дивились, перевіряли. Обіцяли ще й сусідню вулицю відремонтувати.

То ж що це - чергова порожня обіцянка від влади, чи зневага до мешканців міста?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 5 Листопада 2013 10:21
УНІДОР - це підприємство, яке займається будівництвом доріг. А ці ями - їх візитка...
Дід Свирид Показати IP 5 Листопада 2013 10:36
А колись було,ще при совєтах,то на там тій вулиці мєсні житєлі стірали коври і паласи на дорозі.Бо машин не було,а асфальт був такий рівнюній,що хоть яєчко коти.
Спортсмен Показати IP 5 Листопада 2013 11:16
Шо за "ліва" фото у вас замість справжнього Сосюри (насправді це фото з Качанівки http://glavnoe.ua/articles/a6284). На Сосюри справи ще гірші.
Гриня Показати IP 5 Листопада 2013 12:35
как ты улицу назовёш такой она и будет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus