USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вусенко ввела лучан в оману

7 Березня 2017 14:33
На ЛПЕ спростували, що вхід в тролейбусах буде через одні двері, як заявляла раніше секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко.

Нагадаємо, під час телепередачі «Відкрите місто» на телеканал «Нова Волинь» 15 лютого Юлія Вусенко заявила, що після оснащення тролейбусів валідаторами вхід та вихід буде лише через передні двері.

«Лучанам треба готуватися до того, що заходити і виходити вони будуть через передні двері. Це практика європейська і цього вимагатиме стандарт. Доведеться нам перелаштуватися», - повідомила секретар міськради.

Натомість директор ЛПЕ Ігор Грицюк цю інформацію спростував. Каже, таких нововведень не буде.

«На першому етапі в тролейбусах ще будуть працювати кондуктори, які підходитимуть до кожного пасажира. А коли вже не буде кондукторів (це другий або й третій етап), вхід та вихід буде як і зараз – через будь-які двері. У великих тролейбусах встановимо 2 або й 3 валідатори для оплати», - пояснив він журналістам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 7 Березня 2017 14:49
Ну й слава Богу!
ку-ку Показати IP 7 Березня 2017 16:06
хто така вусенко? і чи не забагато вона бере на себе? Манійка косить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus