USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Ви несете почесну місію»: у луцькому університеті привітали викладачів

5 Жовтня 2018 19:44
Незважаючи на те, що День працівників освіти в Україні відзначають в неділю, викладачі Луцького національного технічного університету отримали привітання з професійним святом уже сьогодні.

Святковий концерт відбувся 5 жовтня.

Так, в актовому залі університету зібралося чимало викладачів та гостей, а саме дійство розпочали з виступів народних колективів, які розважали присутніх танцями та співами.

Як і годиться, першим привітав педагогів ректор університету Петро Савчук, який відзначив що педагогічна робота не є легкою, адже цим людям постійно треба бути не лише гарно одягненим, думати що говорити, але й намагатися донести мудре та вічне.

«Ми постійно розвиваємося, відкриваємо нові спеціальності. За це я вдячний вам, колеги, особливо тим завідувачам кафедр та деканам, які взяли на себе цю велику відповідальність. Впевнений, що ми на правильному шляху, хоча в країні і відбувається багато змін, реформ. Дякую кожному, адже ви несете почесну місію», - зазначив Петро Савчук та побажав викладачам міцного здоров’я.
Зауважимо, що впродовж свята викладачі ЛНТУ не втомлювалися отримувати привітання та відзнаки від гостей. Також присутніх привітали й діти, подарувавши їм святковий концерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus