USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ви за ідіота мене маєте?»: Зеленський вимагає звільнення голови ДФС

13 Липня 2019 15:08
Президент України Володимир Зеленський закликав в.о. голови Державної фіскальної служби Олександра Власова написати заяву про відставку після його допису в Facebook, у якому він повідомив про звільнення керівників чотирьох митниць в західних областях України, а по факту – відправив їх у відпустку.

«Ми з вами домовилися, що ви звільните митників, якщо вони самі не напишуть заяви на звільнення. Після цього я побачив ваш пост у Фейсбуці, і дуже радів, що дійсно нормальна людина з’явилася, і побачив, що ви їх звільнили. Але надані мені реальні документи не співпадали з вашим постом в Фейсбуці, тобто ви людей відправили у відпустку», – сказав Зеленський на нараді з питань розвитку морських портів України в суботу, 13 липня, в Одесі, пише Страна.

Власов вказав, що «за цей короткий термін мета досягнута», і ці митники звільнені від виконання обов’язків. «Два посадові особи пішли у відпустку, за станом здоров’я близьких родичів, і вони написали заяви на звільнення», – зазначив він.

«Ви вважаєте, що я ідіот? Гаразд я, – ви нас усіх вважаєте ідіотами? Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо можна. Якщо ви не можете впоратися з людьми, які є відповідальністю вашої вертикалі. Скажіть мені дату, щоб я це знав не з Фейсбуку, а з реальних документів », – сказав Зеленський, звертаючись до Власова.

«Я сьогодні напишу заяву і відправлю в Кабмін», – відповів в.о. глави ДФС.
Зазначимо, 9 липня Власов повідомив, що звільнив керівників чотирьох митниць – Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької.

«За результатами наради в Ужгороді я прийняв рішення про звільнення від виконання обов’язків керівників чотирьох митниць Західного регіону – Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

До слова, сама заява Власова про звільнення ще не означає, що він піде у відставку, оскільки таке рішення повинен прийняти Кабмін. Зазначимо що Власов вважається людиною, близькою до глави уряду Володимира Гройсмана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Луцьк Показати IP 13 Липня 2019 16:04
МОЛОДЕЦЬ!!!
Анонім Показати IP 13 Липня 2019 16:30
Звільнили всіх його руками і самого нагнали !!! Але по гарній причині звільнили зможе поновитися
Бєня Показати IP 13 Липня 2019 16:34
Зе, души їх всіх поки хватить сили, то все крупційна нечисть, вони нічого не вміють робити, тільки красти!!! Виганяй все керівництво митниці, податкової і тд. Набирай молодих на роботу, але з гідною зарплатнею, бо за копійки знову почнуть красти і все вернеться назад.
До Бєня Показати IP 13 Липня 2019 18:36
А гідна зарплатня-це скільки? Скільки має бути, щоб зникло бажання "лєвачити", Поки не буде дієвих судів, що реально будуть садити, конфісковувати і тд, "ціна питання" буде вища зп....
Меня до До Бєня Показати IP 13 Липня 2019 21:40
О-то так звикли все на зарплату жалітись. Зарплата має бути на рівні. що на даний момент дозволяє економічне становище держави! А в нас ще менталітет такий, що скільки не дай - все мало! Закони і суди повинні працювати! Зарплата у тих всіх митників, чинуш... і так не маленька. Встановила держава - отримуй! Не подобається - шукай іншу роботу! Хто порушив і спіймали на хабарі - за грати - крапка! Скільки можна сюсюкатись?!
Навуходоносор Показати IP 13 Липня 2019 19:02
Какими бы ни были претензии к «бывшим», требования к профессионализму чиновников были и остаются насущными. Некомпетентность становится бичом, несущим прямую угрозу государственности, соизмеримым с коррупцией. Но если профессионал не выполняет надлежащим образом свои функции, выход не в том, чтобы заменить его честным дилетантом. Еще неизвестно, что хуже. К тому же стопроцентно честных или нечестных людей не бывает, а упование на сознательность большого числа работников – утопия. Выход в том, чтобы поставить исполнителей вне зависимости от степени их честности и сознательности в такие условия, в которых они будут вынуждены проявлять позитивные качества и сдерживать негативные, придерживаться установленных правил.
такоттак до Навуходоносор Показати IP 13 Липня 2019 21:42
Не з нашим щастям це! В нас люди такі, що його заохотиш, дасиш нормальну зарплату, преміювати будеш, а він все більше і більше хоче! Апетит приходить під час їжі!
Бєня Показати IP 13 Липня 2019 19:25
Зарплатня для митника 800$-1100$. Проживати має від роботи в радіусі 30км, а не з Луцька чи Ковеля на Ягодин їздити на роботу. Кого не влаштує така зарплатня, може зразу звільнитися, щоб потім ненарікати, що чесного в тюрму посадили. Лікарям, вчителям і поліції- теж так само платити, знайдуться люди кому достатньо буде цієї зарплатні, щоб хабарі не брати. Гроші можна легко знайти, зупинивши контрабанду і сірі схеми по розмитненню. Виганяти всіх чиновників хто не дає нормально розвиватися бізнесу( бо внас тільки заявиш про наміри купити порося, а чинуши вже хочуть долю в пів-кабана). Конкретно потрусити, Ахмєтова,Пінчука і остальну братву, всі їхні міліарди, це спи**ені гроші в простих українців, за безцінь скуплені підприємства в скрутні часи після розвалу Союзу. Тепер будуть розказувати, що всі круті бізнесмени, після школи на початку 90-х взяли по 1млн.$ кредиту і до 2019р вже мають міліарди. Якщо Зе зараз ЗАсцить їх придушити, то іншого шансу поже не бути.
Навуходоносор до Бєня Показати IP 13 Липня 2019 20:10
Согласен. Но что-то подсказывает, что Зе с каждым днем все больше упускает свой шанс. Не проведет деолигархацию с посадкой всех тех, кто скоммуниздил собственность народа - шансов уже не будет.
шеф Показати IP 13 Липня 2019 20:01
зеленському. підбери декілька виконавців щоб дочищали чиновників хитров....них .а сам стратегічні речі вирішуй. спокійно . без нервів.
Баба Показати IP 13 Липня 2019 20:37
А нашим скільки не давай мало! Якщо такі великі з\плати давати то і мінімалка має бути відповідана а то що одним все а іншим копійки? Має бути все справедливо. Слуги нарду повинні мати гідні з\плати але не міліони і статки не мають такими бути як є. Хочеш мати більше -іди працюй чесно в бізнес!!!!!!!
Нда Показати IP 14 Липня 2019 01:49
А наші, що змінюються?! Їм треба давай і давай. Все питання в пріоритетах, куди мають скеровуватись гроші з митниць) не більше
Коваль Показати IP 15 Липня 2019 15:47
Всі справжні наміри Зеленського будуть видні після парламентських. Дуже хочеться вірити в їх правдивість. Поки все ніби правильно. Вибори це екватор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus