USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Вибір спальні: на що звернути увагу під час купівлі меблів

31 Січня 2024 15:39
Спальня – кімната, наповнена спокоєм та теплою атмосферою. У цьому приміщенні важливо створити максимально стильний та приємний дизайн, аби він викликав позитивні емоції та сприяв розслабленню. Вибирати меблі варто у спокійних відтінках та універсальних формах, аби не перевантажувати простір. З декором теж важливо не переборщити, адже захаращене приміщення має не такий акуратний та стильний вигляд.

Які меблі варто вибрати у спальню?

У спальні варто облаштувати простір з мінімальною кількістю декору та меблевих предметів, щоб не перевантажувати дизайн. Однак є необхідні елементи, які точно мають бути у цьому приміщенні.

1. Ліжко: найкраще вибрати велике та міцне ліжко з додатковими ящиками для зберігання.

2. Тумби приліжкові: варто підібрати компактні та невисокі тумби для зберігання особистих засобів гігієни, аксесуарів для сну та гаджетів.

3. Комод. Найкраще вибирати комод з багатьма висувними ящиками різного розміру.

4. Шафа: може бути шафа-купе або конструкція з розпашними фасадами. Основне правило під час вибору – максимальна місткість.

Купити меблі для спальні можна в магазині WELOVEMEBEL. В їхньому асортименті доступні різноманітні меблеві елементи з чудовими характеристиками та функціональними можливостями.
Стильові особливості спальні

Дизайн і колірна палітра інтер'єру – це перше, що варто враховувати під час облаштування приміщення. Найпопулярнішими стилями вважаються:

1. Неокласика.

2. Прованс.

3. Екостиль.

4. Мінімалізм.

5. Хай-тек.

6. Лофт.

У спальні часто переважають нейтральні білі та пастельні тони, іноді розбавлені яскравими вкрапленнями. Кремовий, світло-зелений, персиковий та бузковий мають гармонійний вигляд. Перед вибором кольору меблів важливо врахувати психологічний аспект. Якщо вам хочеться розмаїття – вибирайте тони, які чудово гармонують між собою.

Які враховувати критерії під час вибору меблів?

Насамперед варто визначитися з плануванням приміщення. Так ви можете зрозуміти, які саме за габаритами купувати меблі та як їх правильно розмістити у кімнаті.

Купуючи меблі, варто звернути увагу на такі параметри:

1. Функціональність. Меблеві елементи мають повністю відповідати вашим потребам та забезпечувати зручне зберігання різних предметів, одягу та аксесуарів.

2. Ергономіка. Меблеві конструкції не мають перенасичувати простір.

3. Якість. Важливо, щоб меблі були виготовлені з безпечних та екологічно чистих матеріалів.

Для тогоаби створити унікальний та вишуканий дизайн, надихайтеся фото інших оформлень, поданих на просторах інтернету.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus