USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Виборчі дільниці Луцька не обладнали пандусами

15 Жовтня 2014 12:19
Не всі виборчі дільниці Луцька обладнали так, щоб люди з вадами опорно-рухового апарату усіпшно змогли продемонструвати власне волевиявлення.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 15 жовтня, повідомила начальник організаційного відділу Луцької міської ради Олена Барська.

«Щодо вирішення проблемних питань, то, на жаль, не усі приміщення установ та організацій, де розміщені виборчі дільниці, обладнані пандусами. А у деяких установах, зокрема, ЗАТ «ЛуцькАвтоДор», що на вулиці Дубнівській, 66, функціонує пропускний режим», - зазначила вона.

Щодо забезпечення дільничих виборчих комісій автомобілями, як це передбачено постановою ЦВК № 18, варто зауважити, що виконавчий комітет міської ради залучає до надання послуг ДВК одного з перевізників. Мовляв, під час виборів Президента України у 2014 році така практика себе досить добре виправдала.

У той же час, Олена Барська запевняє, що у ситуації, коли країна опинилась у складній політичній та економічній ситуації, представники влади, керівники підприємств, установ, організацій спільно повинні зробити усе, щоб вибори пройшли на високому організаційному рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus