USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виборців Волині упіймали на фотографуванні з бюлетенями

27 Жовтня 2014 10:10
Двоє 20-річних ковельчан можуть потрапити у халепу. Обоє вони зробили фотографії з бюлетенями у кабінці для голосування, - інформує ГМ ОПОРА.

Спостерігачі на дільниці помітили це і звернулися до правоохоронців. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Міліціонерам хлопці пояснили, що сфотографувалися, щоб зробити світлину на згадку.

Дані події належним чином зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Ковельського міськвідділу внутрішніх справ. Фотографії долучені до матеріалів перевірки, повідомляє прес-служба волинської міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2014 12:19
Ночь была веселой. Голоса сводятся в окружных комиссиях. Сразу по окончании голосования во все окружные комиссии прибыли люди в балаклавах, которые привезли с собой "правильные голоса" и сообщили председателям комиссий, что им известны их адреса, жены, дети - и предложили мирно перенести "правильные" цифры в официальные протоколы. Не рыпнулся никто кроме одного председателя (вроде бы в Оболони) - и тут же по нему выступил лично Аваков, сообщив, что имеется информация, что какой-то гад пытается фальсифицировать итоги, к нему уже послали доктора. По факту порезали голоса блока Порошенко, партии Ляшко и Самопомощи. В пользу Народного фронта Яценюка. По странному стечению обстоятельств Аваков, чьи люди и ходили по председателям комиссий, входит в этот блок.
ЧИНУША до Анонім Показати IP 27 Жовтня 2014 12:28
на 22 окрузі так звані спостерігачі й самі фоткали принаймні на одній ділниці
Дончанин до ЧИНУША Показати IP 27 Жовтня 2014 12:32
Есть фотки участка на Оболони, когда ребята из батальона "Миротворец" наводили порядок, так как там баллотируется командир батальона "Азов".
СЕРГІЙ Показати IP 27 Жовтня 2014 13:38
КРАЩЕ ЩОБ ПО КОВЕЛЬСЬКОМУ ОКРУГУ ВИГРАЛА ВИБОРИ МАЖОРИТАРНИК ЧЛЕН РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА КУЧЕР ТЕТЯНА ОСВІДЧЕНА МОЛОДА НОВІ ЛЮДИ -НОВА ВЛАДА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus