USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вибори на Волині: у Ківерцях дільниця самовільно переїхала

21 Липня 2019 09:00
На Волині спостерігачка ОПОРИ не змогла потрапити на ранкове засідання дільничної виборчої комісії спецдільниці у місті Ківерці, оскільки члени комісії вирішили працювати в іншому приміщенні. Замість фізіотерапевтичного відділення, де міститься табличка, комісія «засідає» в актовій залі, іфнормує ОПОРА.

На спецдільницю №070341 у місті Ківерці (округ №23), яка міститься у будівлі Ківерцівської центральної районної лікарні, до часу початку ранкового засідання (7:15) не змогла потрапити спостерігачка ОПОРИ. Вона заздалегідь прийшла до приміщення, однак воно виявилося зачиненим. Згодом спостерігачка таки зайшла всередину і знайшла вивіску ДВК. Однак членів комісії на місці не було, адже фізіотерапевтичний кабінет був зачиненим.

ОПОРА з’ясовувала ситуацію в окружній виборчій комісії. Голова ОВК пообіцяв з’ясувати ситуацію та перетелефонувати. Як повідомив він за кілька хвилин, ДВК у лікарні, працює однак у приміщенні актової зали.

Таким чином, станом на 7:50 спостерігачка не змогла потрапити на ранкове засідання ДВК.

Зауважимо, що на офіційному сайті ЦВК станом на 07:50 21 липня вказано, що ДВК розміщена саме у фізіотерапевтичному кабінеті.
Відповідно до частини 3 статті 83 Закону України «Про вибори народних депутатів України», дільнична виборча комісія у день голосування не раніш як за 45 хвилин до початку голосування проводить підготовче засідання. На початку засідання усі присутні оглядають стрічку, якою було опечатано сейф (металеву шафу), де зберігаються виборчі бюлетені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus