USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Вибрали нових членів луцького виконкому

29 Січня 2014 12:08
Склад міськвиконкому оновився. Депутати міської ради проголосували за нові кандидатури під час 52 чергової сесії міськради сьогодні, 29 січня.

Як стало відомо, зі складу виконкому виключили Юрія Бондарука та Ірину Констанкевич. Нагадаємо, Ірина Констанкевич стала депутатом міської ради від виборчого округу №5, тому не може перебувати у складі виконавчого комітету.

Замість цих двох членів міський голова Микола Романюк озвучив нові кандидатури: заступника директора ТзОв «Пакко-Холдинг» Олега Крижанівського та виконавчого директора благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ореста Маховського.

Депутати попросили кандидатів повідомити, чи вистачатиме їм часу для такої відповідальної роботи.

У відповідь Олег Крижанівський зауважив, що коли був депутатом міськради майже не пропускав засідань своєї комісії з питань міжнародного співробітництва, а заради засідань міськвиконкому пожертвує уроками англійської мови.

Про те, що ставитиметься до своєї роботи відповідально, запевнив і Орест Маховський.

«Фонд реалізує багато довгострокових програм для лучан. Думаю, моя робота у виконкомі також принесе користь місту. А щодо того, чи вистачатиме часу - я завжди відповідально відношуся до своїх обов’язків», - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus