USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вибух кисневого апарату в лікарні Туреччини: 11 загиблих, понад півсотні людей постраждало

20 Грудня 2020 20:03
Кількість померлих через вибух кисневого апарату у лікарні в турецькій провінції Газіантеп збільшилась до одинадцяти. Ще 51 людина, в тому числі медперсонал та охорона, постраждали від пожежі, спричиненої вибухом.

Про це пише турецьке державне агентство Anadolu, повідомляє Громадське.

Інцидент стався близько 4:45 ранку 19 грудня у відділенні інтенсивної терапії COVID-19 в університетській лікарні SANKO. Апарат кисневої терапії, який вибухнув, використовували при лікуванні пацієнтів з COVID-19. Жертвами стали пацієнти у віці від 65 до 85 років.

Після вибуху 11 пацієнтів, які лікувалися від COVID-19 у тому ж відділенні, перевели у різні лікарні. Щонайменше 51 людина, включаючи лікарів, медичний персонал та охорону, постраждали від пожежі під час переміщення пацієнтів.

Наразі правоохоронці почали розслідування цього інциденту. Зокрема двоє прокурорів разом із експертною комісією проводять слідчі дії, щоб встановити причину пожежі у лікарні.

Міністр охорони здоров’я Туреччини Фахретті Коджа написав у Twitter, що уважно стежить за розслідуванням інциденту.

«Болісний інцидент, що стався у приватній лікарні в Газіантепі, розглядається адміністративно та судово. Немає користі встановлювати нереальні зв’язки між цим інцидентом та обов’язками нашого міністерства», ㅡ заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus