USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Вибух на виставці у Чернігові: у ДБР повідомили деталі та розповіли про стан поранених дітей

6 Вересня 2022 14:45
Під час виставки боєприпасів у Чернігові в руках 10-річної дитини вибухнула протитанкова граната. В Державному бюро розслідувань повідомили обставини, за яких протитанкова граната вибухнула в руках дитини під час виставки в Чернігові, та розповіли про стан поранених дітей.

Про це 6 вересня в ефірі телемарафону розповіла речниця ДБР Тетяна Сапьян, повідомляє ТСН.

«Десятирічний хлопчик попросив у військовослужбовця дозволу натиснути і спробувати, як це може бути в житті, реактивну протитанкову гранату. Вона виявилася зарядженою та вистрілила, це призвело до поранення», – розповіла Сап’ян.

За її словами, на сьогодні через порушення правил поводження зі зброєю у Чернігові за медичною допомогою звернулися 15 осіб, із них вісім дітей.

Двоє дітей перебувають на стаціонарному лікуванні, один із хлопчиків у тяжкому стані, у реанімації. Також до медиків звернулися семеро дорослих: один перебуває на стаціонарному лікуванні, решту лікарі відпустили.

Прессекретар ДБР також повідомила, що сьогодні протягом дня буде обрано запобіжний захід двом військовослужбовцям, причетним до поранення дітей на виставці. Сторона обвинувачення клопотатиме про взяття їх під варту.

Як ми писали, 3 вересня у Чернігові під час виставки боєприпасів, що проходила в центрі міста, здетонував один із снарядів. По медичну допомогу звернулися 15 осіб, з яких 8 дітей. Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру двом військовослужбовцям, які причетні до поранення дітей на виставці зброї у Чернігові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus