USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Трагедія у Чернігові: на виставці боєприпасів здетонував снаряд, травмовано трьох дітей

3 Вересня 2022 19:23
Сьогодні вдень у Чернігові під час виставки боєприпасів, що проходила в центрі міста – на Валу, здетонував один із снарядів.

Травмовано трьох дітей, дворічний хлопчик – у тяжкому стані, повідомляє УНІАН.

У Головному управлінні Нацполіції в області уточнили, що справу розслідуватиме ДБР. Місцеві ЗМІ повідомляють про травмування дорослих, наразі відомо про трьох осіб, які теж звернулися по медичну допомогу.

Момент раптової детонації снарядів під час виставки потрапив на відео.

Кадри зняв оператор «Суспільного» під час запису сюжету.
На відео видно, що у момент вибухів поблизу перебувало багато людей. Ніхто не очікував детонації боєприпасів. Спочатку гучно пролунав один вибух, через кілька секунд – другий.

Налякані люди спершу не зрозуміли, що трапилося, а потім побігли до укриття. Спрацювали сигналізації припаркованих поряд автівок.

«Усім надають всю необхідну кваліфіковану медичну допомогу. Триває обстеження місця подій та з'ясування походження небезпечних експонатів. На місці працюють слідчі. Винних буде покарано», – прокоментував голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

За словами секретаря Чернігівської міськради Олександра Ломако, по дозвіл на проведення виставки до них ніхто не звертався.

«Як я зрозумів, це волонтери проводили захід зі збору коштів на автомобіль для ЗСУ. Які саме волонтери – поки не знаю», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 3 Вересня 2022 20:21
Організатори - дебіли. А журналіздка відразу забула українську мову, перейшла на російську.
123 до Всезнайко Показати IP 3 Вересня 2022 21:53
може таки краще людям розмовляти на тій мові, на якій зручніше? і стурбованим не варто було маніпулювати мовним питанням?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus