USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вибух у луцькому будинку: поліція розпочала перевірку

4 Лютого 2020 13:15
Поліція перевіряє обставини вибуху газу в приватному будинку, в результаті якого травмувався місцевий житель.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП.

Сьогодні, 04 лютого, близько 12 години до поліції області з Державної служби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про вибув газу в домоволодінні 52-річного жителя вулиці Теремнівської в Луцьку.

На місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та рятувальники.

Попередньо, правоохоронці встановили, що вибух стався внаслідок витоку газу із балона, котрий господар зберігав у підсобному приміщенні на території обійстя. Постраждав 52-річний господар домоволодіння. Його доставили до лікарні для надання медичної допомоги. Загрози життю чоловіка та інших мешканців житлового будинку не має.

Відомості про цю подію поліцейські зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Поліція встановлює всі обставини цієї події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus