USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вибух у центрі Києва. Офіційна версія поліції

23 Жовтня 2019 13:36
У центрі Києва стався вибух - загинули дві людини вибуху, що стався ввечері 22 жовтня у Шевченківському районі Києва, поліція вважає необережне поводження з гранатою. Про це заявив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

За його словами, загиблі чоловіки були знайомі між собою і спілкувалися біля офісу на вулиці Пушкінській, де пролунав вибух. Це підтверджують покази свідків та записи камер відеоспостереження – до чоловіків ніхто не підходив, конфліктів не було.

«Основною версією залишається необережне поводження з гранатою. Ми провели огляд місця події та офісного приміщення, де виявили залишки алкогольних напоїв. Також за місцем мешкання одного із загиблих під час обшуку ми виявили та вилучили запал від бойової гранати», – наводить пресслужба поліції цитату Крищенка.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, близько 23:00 учора, 22 жовтня, у центрі Києва на вулиці Пушкінській стався вибух – загинули дві людини. В результаті інциденту загинули двоє чоловіків, поранення отримала дівчина. Її було госпіталізовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ангст Показати IP 23 Жовтня 2019 13:51
Чоловіки самі винні. А ось дівчину шкода.
777 Показати IP 23 Жовтня 2019 15:40
Виновны? Да это две обезьяны с гранатой.что возомнили себя спасателями мира.суперменами и человеками пауками в одном стакане. В центре столицы два деб**а взрывают боевую гранату. В какую европу вы собрались?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus