USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибухи у райсуді в Києві: підозрюваний загинув, постраждали двоє правоохоронців

5 Липня 2023 20:18
5 липня підозрюваний, якому обирали запобіжний захід у Шевченківському районному суді Києва, влаштував вибух. Він загинув на місці події, підірвавши себе у приміщенні суду.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко.

«Правопорушник загинув на місці події. За попередньою інформацією, підірвав себе. Під час штурму приміщення поранені двоє бійців КОРДу. Їхні життя врятували щити, з якими рухалися спецпризначенці», – повідомив Ігор Клименко.

Як інформували, у приміщенні Шевченківського районного суду міста Києва 5 липня о 17:20 пролунав вибух. На місце події оперативно прибули правоохоронці, рятувальники та медики.

Повідомлялось, що підозрюваний, якому обирали запобіжний захід підірвав саморобний вибуховий пристрій.
ЗМІ вказали, що йдеться про Ігоря Гуменюка, який 2015 року кинув у бік правоохоронців гранати під приміщенням Верховної Ради. Тоді загинуло 4 нацгвардійців.

Під час брифінгу голова МВС підтвердив, що нападником в Шевченківському райсуді виявився Ігор Гуменюк, який кинув гранату під будівлею Верховної Ради у 2015 році, передає УНІАН.

«Що сталося. Це попередня інформація. Попередньо, Гуменюк, підозрюваний у скоєнні тяжкого злочину у 2015 році, внаслідок якого загинули 4 військовослужбовці НГУ, сьогодні його привезли на ще одне засідання суду, це вже 8 років. І після цього засідання пан Гуменюк закрився у туалеті, потім відчинив двері та кинув у варту якийсь вибуховий пристрій. Таких вибухів, попередньо, було два. Після цього він намагався покинути залу суду», – розповів голова МВС Ігор Клименко.

Гуменюка судили уже майже 8 років. Сьогодні йому вкотре продовжили запобіжний захід – тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бульба Показати IP 5 Липня 2023 20:36
Повністю прогнивша система ….
Лучанин Показати IP 5 Липня 2023 20:51
Як він потрапив в зал суду з вибухівкою?????
Волиняка до Лучанин Показати IP 6 Липня 2023 09:41
Сцудя за хабар приніс
Беня Показати IP 6 Липня 2023 02:22
Ніхто не вірить судовим ментам. Вони здатні на будь-які підлоти разом зі своїм Татаровим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus