USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Вибираємо надувний басейн правильно

26 Січня 2024 12:47
Літо – чудовий привід для того, щоб купити басейн для всієї родини. Басейни надувні дозволяють не лише освіжитися у спекотний день, а й створити затишне місце для сімейного відпочинку.

Але як вибрати ідеальний надувний басейн? У цій статті ми розповімо, на що варто звернути увагу під час вибору виробу, та дамо поради щодо його експлуатації.

Переваги встановлення надувного басейну

• Просте встановлення. Надувні басейни вирізняються легкістю встановлення. Цей процес не потребує спеціальних навичок або важкого обладнання, їх можна встановити практично в будь-якому місці вашого двору.

• Мобільність. Однією з головних переваг надувних басейнів є можливість демонтажу та переміщення в інше місце.

Матеріал надувних басейнів

Важливим критерієм якості є матеріал, з якого виготовлено басейн. Надувні басейни Bestwayта Intex виготовлені з тришарового ПВХ та вінілу, які для посилення міцності додатково армовані сіткою з поліестеру.

Розмір та форма надувних басейнів

Якщо ви плануєте використовувати басейн для всієї родини, оберіть виріб великого розміру. Що більший басейн, то зручніше в ньому купатися, особливо, якщо ви з дітьми.

Також варто звернути увагу на форму басейну – вона може бути круглою, овальною або прямокутною. Враховуйте це під час встановлення на земельну ділянку.
Дитячі надувні басейни

Надувні басейни – це чудовий спосіб влаштувати дітям купання просто у дворі або на дачі. Спеціально для дітей є дитячі моделі, які розроблені з урахуванням зросту дитини.

Наприклад, компактний та простий в установці надувний басейн Intex 26100 Краб стане чудовим способом забезпечити малюкам можливість насолодитися прохолодою та веселощами у спекотні літні дні просто у вас вдома.

Надувний басейн сімейного типу

Якщо ви хочете більший басейн, виберіть надувну модель Bestway 57372. Виріб має глибину 1.07 м та стане прекрасним варіантом для відпочинку всією родиною. До комплекту входять картриджний фільтр та драбина.
Догляд за надувним басейном

Надувні вироби легко та швидко встановлювати, вони прості у зберіганні та не потребують особливого догляду. Дотримуйтеся нескладних рекомендацій.

Встановіть фільтр для очищення води від сміття.

Регулярно дезінфікуйте воду.

У разі появи водоростей застосовуйте альгіциди.

Для підтримки високої якості води регулярно перевіряйте та коригуйте рівень pH води в межах 7.2-7.4.

Домашні басейни, встановлені на земельній ділянці, є джерелом нескінченної радості від купання. З власним басейном ви отримаєте незабутній відпочинок для всієї сім’ї.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus