USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Поліція провела обшуки у сина ексдиректора Рівненської АЕС, який до смерті побив жінку

27 Липня 2022 20:46
Працівники Національної поліції допитали понад 30 свідків та провели обшуки у сина колишнього директора Рівненської АЕС Павла Павлишина Євгена, який до смерті побив жінку у Вараші Рівненської області.

Про це Українським Новинам повідомили у Національній поліції.

Для об’єктивного встановлення всіх обставин смерті жінки та притягнення винних осіб до відповідальності матеріали кримінального провадження передані до Головного слідчого управління.

Аби встановити обставини заподіяння потерпілим тілесних ушкоджень та смерті жінки, проведено ряд слідчих дій.

На цей час опитано понад 30 свідків, у тому числі 10 медпрацівників, проведено чотири огляди місць події, зокрема приміщення, біля якого сталося побиття, та медзакладу, де лікувалися постраждалі жінки.

Також проведено сім слідчих експериментів із потерпілою, основними свідками та очевидцями побиття.

З метою проведення судової експертизи щодо своєчасного та правильного лікування 64-річної потерпілої у Вараській багатопрофільній лікарні вилучено графіки чергувань лікарів, їх посадові інструкції, протоколи надання медичної допомоги тощо.

Також правоохоронці провели шість обшуків за місцями проживання Євгена Павлишина і на базі відпочинку, де відбулися вказані події.

Після завершення рівненським обласним бюро СМЕ судово-медичної експертизи для встановлення механізму заподіяння 64-річній жінці тілесних ушкоджень, а також перевірки належного виконання лікарями професійних обов’язків при її лікуванні, буде призначено комісійну судово-медичну експертизу, проведення якої будуть здійснювати співробітники Головного бюро судово-медичної експертизи.

Читати ще: Мажори чинять тиск та влаштовують розправи над «непокірними» на Рівненській АЕС, – голова профспілки

Нагадаємо, 18 червня на території бази відпочинку у Вараському районі Рівненської області під час конфлікту 34-річний Євген Павлишин наніс тілесні ушкодження двом жінкам – матері і доньці.

Наступного дня через погіршення стану здоров’я 64-річну жінку госпіталізували в травматологічне відділення Вараської лікарні, де 22 червня вона померла.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 27 Липня 2022 21:07
усьо буде чотко. визнають неосудним, домовляться про умовне, справа за малим - ціна питання. їбуче ельдорадо
Анонім Показати IP 27 Липня 2022 21:08
Це кончений синок. Нічого та ніхто його не виправить. Відмажуть. Заплатять та нічого тому гівну не буде.
? Показати IP 27 Липня 2022 21:13
Маю надію що посадять.
Ага Показати IP 27 Липня 2022 21:39
Чим більше мотлоху - графіків чергувань лікарів, маршрутних листів швидкої медичної допомоги, посадових інструкцій, тим більше вірогідність того, що те чмо буде невинуватим, а винуватою зроблять жертву.
У Вараші своя держав Показати IP 27 Липня 2022 22:01
То чорт з баблом. Такі не сидять.
Закупівлі в улюбленц Показати IP 27 Липня 2022 22:53
Якщо спостерігати зі сторони та почитати трошки відкритих джерел то просто як приватна та суб’єктивна думка виникає питання що дуже цікаво, а чого старшого Павлишина обшуки ще досі не провели? Кришування синка маніяка це ж дрібнички…які теж не повинні без уваги залишитись…? Та і у Котіна синок теж «херой» продавав ОБЛАДНАННЯ з турбоатому в РФ в обхід санкцій США та світу через inkla gmbh, тов інкла-київ, ареко? НАЕК теж щедро засипав грошиками цього синка чиновника НАЕК, поки павлишини свої гівносправи робили, а безкарність призвела до трагедії. Закупівлів якщо ретельно перевірити в Діаконт Diakont S.R.L Skoda JS яка взагалі на санкціях за побудову кримського мосту… це ж навіть уявити важко рівень цинізму та склеювання крадіїв? Русский дизель Inkla Areko Та багато інших…. Кожна тягне на держзраду та розкрадання і все ж є у відкритому доступі є та на prozzoro? А реакції правоохоронців немає, відкриті кримінальні провадження та справи «висять», можливо тому що хтось в долі та в темі?
Анонім до Закупівлі в улюбленц Показати IP 28 Липня 2022 08:24
таблиця ділення дасть відповідь на ваші запитання
Алфьорова Показати IP 28 Липня 2022 05:35
Треба було одразу на місці розбираться. Тато ж гроші та зв'язки має

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus