USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вигляд пам’ятника Бандері визначатимуть лучани. ФОТО

28 Листопада 2008 11:19
У Луцьку презентовано конкурсні роботи на кращий проект пам’ятника Головному Провіднику Організації Українських Націоналістів Степану Бандері. Про це 28 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
 
Близько десятка варіантів луцького пам’ятника Степану Бандері виставлено у картинній галереї на вулиці Лесі Українки.
 
Жителі обласного центру Волині можуть внести свої відгуки та пропозиції по розгляду конкурсних робіт на кращий проект пам’ятника у спеціальний журнал.
 
Довідково:
 
25 серпня на майдані біля луцького РАЦСу заклали камінь на місці пам’ятника Бандері. Під час урочистостей представники духовенства освятили камінь.
Після цього відбулося покладання квітів до місця майбутнього пам’ятника сподвижникові українських націоналістів Степану Бандері.
 
Виконком Луцької міськради 5 вересня ухвалив рішення про оголошення «замовленого конкурсу на встановлення пам’ятника Степану Бандері».
Специфікою конкурсу є його «замовленість» – тобто у ньому не зможуть взяти участь усі охочі. Цим правом скористаються лише дипломовані скульптори та члени Національної спілки художників.
Як розповів у коментарі директор департаменту містобудування Георгій Шевчук, конкурс триватиме до 15 листопада. Опісля всі подані на конкурс пропозиції розгляне комісія, яка до 5 грудня визначить переможця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 28 Листопада 2008 16:31
щось вони всі подібні на недавні пам’ятники Леніну, Бойку, Шевченку, а той надгробкам на Гараджанському цвинтарі
Анонім Показати IP 29 Листопада 2008 12:09
Пам'ятники віддають соціалізмом. На деяких - ну вилитий ленін. Треба шукати молодих талановитих скульпторів з новими ідеями!
Анонім Показати IP 29 Листопада 2008 13:09
невже так звані дипломовані скульптори та члени Національної спілки художників не могли придумати щось краще??? Ганьба таким скульпторам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus