USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

В'їзний знак у Луцьку «вишили»

8 Липня 2014 14:03
Патріотичне «обличчя» отримав ще один в’їзний бетонний знак: величезні букви «ЛУЦЬК» на вулиці Ковельській вбралися у червоно-чорний візерунок, а підставка стала синьо-жовтою.

Лучанка Настя Кичук каже, що вже другий день працює над розмалюванням знака, - пише ВолиньPost. «Вчора з подругою малювали ці вишиванки з 9 ранку до 17:00. А сьогодні подрузі не вийшло, то я покликала сестру Надю. От, вже й «фінішна пряма», - каже Настя, розмішуючи жовту фарбу.

«Вчора було трохи довго і тяжко, але нам допомагали мужчини з луцького лісництва, приміщення якого ось тут, поряд. Вони нам водичку носили, підгодовували», - додає дівчина.

Офіційно ініціатива розфарбувати в’їзний знак належить організації «Автомайдан України», учасником якої є Настя Кичук. Саме ця організація, яка раніше долучалася до розмальовування перил шляхопроводу біля «Там Таму», і забезпечила придбання фарб.

Ідея зобразити на буквах червоно-чорний орнамент належить самій виконавиці роботи: Настя Кичук навчається в Інституті мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на спеціальності «Образотворче мистецтво». Її сестра Надія Панащук – майбутній вчитель початкових класів.

«Всі розмальовують в синьо-жовті кольори, а мені захотілося чогось оригінальнішого. Тому я придумала, що тут буде червоно-чорний орнамент», - каже Настя Кичук.

Працівники Луцького лісництва розповідали дівчатам, що оновлення знаку не лишилося непоміченим: цілу ніч біля нього зупинялися автомобілі, люди фотографувалися на фоні «вишитих» букв.
Нагадаємо, нещодавно активісти розфарбували в’їзний знак у селі Лище Луцького району у патріотичні кольори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Антон Показати IP 8 Липня 2014 14:06
Молодці!
Олена до всіх Показати IP 8 Липня 2014 14:19
Чудові дівчатка,прекрасна робота !За такою молоддю наше майбутнє!Щастя ВАМ !!!
Руслана Показати IP 8 Липня 2014 16:34
Дівчата – МОЛОДЦІ!!! Головне, щоб за кілька днів деякі мудрагелі із міськради не дали наказ замалювати цю красу вапном, бо поважні дядьки здатні знищити роботу дівчаток!!! хоч і громаді така краса подобається!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Юрій Показати IP 8 Липня 2014 16:48
Вродливі, розумні, кмітливі та працелюбні україночки. МОЛОДЦІ.
Наталія Показати IP 8 Липня 2014 19:45
Радує око.Натхнення вам україночки!!! 1
Церковна миша Показати IP 8 Липня 2014 20:53
Дуже гарна ініціатива. Відразу ж при в"їзді в місто видно, що ти вдома, в Україні.
Коментатор Показати IP 9 Липня 2014 09:13
Яка чудова ідея у дівчат! Напис відразу виглядає святково. Зовсім відрізняється від напису, який зі сторони Ківерець. Зрозуміло, що хлопці також старалися і добре попрацювали, оновивши вигляд букв, з яких вже почала відлущуватися фарба... Але краще б вони розмалювали букви у кольори веселки, а не робили прив'язку до червоно-чорних прапорів. А дівчатам великий респект за креативність і творчість! Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus