USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маневичі стали синьо-жовтими

10 Червня 2014 08:00
У Маневичах на Волині місцеві активісти патріотично розфарбували в'їзний знак.

Акція відбулася у п'ятницю, 6 червня, - повідомляє «ВолиньPost».

Підтримала ініціативу молоді голова райдержадміністрації Людмила Кирда. Як розповідає активіст Станіслав Шишковський, саме вона заплатила за фарбу.

Зі слів Шишковського, влаштувати таку акцію вирішили, щоб усунути сірість та одноманітність звичайного білого знаку. "Набридли ці біленькі букви, захотілося чогось нового, свіжого", - відзначає він.

Цікаво, що свою акцію жителі Маневич не планували як патріотичну, а мали на меті просто додати яскравості бетонній фігурі. Однак фарбування в'їзних знаків у жовто-синій вже стає на Волині традицією.

Нагадаємо, 6 червня сходу акцію провели у селі Лище поблизу Луцька, раніше у патріотичні кольори розфарбували в'їзні знаки у Нововолинську, Ковелі, Горохові.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пан Показати IP 10 Червня 2014 12:46
актив1ст Шишковський не р1дня часом Боцману?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus