USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Виховує 7 дітей: волинянці присвоїли звання «Мати-героїня»

21 Серпня 2020 21:10
21 серпня жительці Володимира-Волинського Вірі Мартинюк, якій Указом Президента України присвоєно звання «Мати-героїня», у міській раді вручили відзнаку та квіти.

В Україні звання «Мати-героїня» має статус державної нагороди. У серпні 2020 року таке звання отримала мешканка Володимира-Волинського Віра Мартинюк, яка виховує 7 дітей, інформують на сайті Володимира-Волинського, передає Буг.

Нагадаємо, що Указом Президента України від 29-го червня 2001-го року № 476/2001 «Про почесні звання України» почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох i більше дітей, у тому числі усиновлених у встановленому законодавством порядку.



«Особлива увага звертається на моральні якості осіб, які представляються до присвоєння почесного звання, також конкретні заслуги матері у справі виховання дітей, її авторитет. Важливу роль відіграє і позитивний імідж сім’ї», – зазначає заступник начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Володимир Коломий.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 22 Серпня 2020 10:53
А чому не присвоїти звання герою який «працює на трьох роботах офіційно», «все життя платив податкі» «зробив для держави щось, а вона йому ....й»?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus