USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Використовував працю «трудових нелегалів»

20 Березня 2012 10:09
Волинський підприємець організував пасажирські перевезення від райцентру до столиці. Проте про укладання договорів з шоферами не потурбувався ‒ працювали на основі «усних домовленостей».
Про це повідомляють у ДПС Волині.
Волинський підприємець протягом трьох років використовував працю семи «трудових нелегалів». Незареєстровані наймані працівники перевозили пасажирів у маршрутних таксі з райцентру до столиці.
Семеро «трудових нелегалів» виконували свою роботу винятково на підставі усних домовленостей із працедавцем.
Під час проведення перевірки податківці з’ясували, що жодних трудових договорів між ними та приватним підприємцем укладено не було.
Відтак, за порушення норм податкового законодавства бізнесмену із Камінь-Каширська нарахували 16,7 тисяч гривень податків.
Загалом, за результатами спільних із Державною інспекцією праці у Волинській області, пенсійним фондом та районними (міськими) прокуратурами заходів, волинські податківці цього року перевірили чотирьох підприємців та донарахували 24,4 тисячі гривень податків разом зі штрафними санкціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 20 Березня 2012 14:32
Ото новина, та в Луцьку більше половини людей так працюють нхто нікого не влаштовує.А нащо? Платити податки,щоб багаті одержували захмарні пенсії, а дурний люд заробив по 40 років стажу аж 800 горн.Утримувати всіх бандюків, структури, які нікому не потрібні.У нас хто робив, хто не робив одержують однакову пенсію.Страна дураков та й годі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus