USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Викрадення дитини на Волині: підозрюють батька. ПОДРОБИЦІ

18 Травня 2015 13:25
Правоохоронці досі проводять оперативно-пошукові дії, розшукуючи викрадену дитину. Однак виникають запитання і до матері, яким чином дитина з’явилася на території України.

Про це стало відомо під час брифінгу очільника УМВС області Петра Шпиги сьогодні, 18 травня.

Нагадаємо, на Волині викрали дитину. Наразі тривають слідчі заходи і встановлюють осіб, які здійснили викрадення. Однак у замовленні цього викрадення підозрюють батька дитини – громадянина Тунісу, який мешкає у Королівстві Люксембург. Крім того, є велика ймовірність, що матір незаконно привезла сина в Україну, вкравши його в батька.

Так, стало відомо, що матір викраденого хлопчика - мешканка Володимира-Волинського, яка навчалася в Києві. Під час навчання познайомилася з громадянином Тунісу, куди потім пара переїхала на постійне місце проживання. Офіційно ці стосунки не були оформлені, але від цього цивільного шлюбу в січні 2014 року народилася дитина. Яке громадянство має дитина - наразі перевіряється, адже народилася вона за кордоном.

Мати згодом повернулася на територію України, а дитина залишилася з батьком, і мешкала до початку 2015 року на території Королівства Люксембург, де проживає також рідна сестра батька.

Яким чином дитина потрапила до України – достеменно невідомо. Є підозри, що матір незаконно перевезла її в Україну. А батько вирішив таким же чином сина повернути.

Відомо, що батько хлопчика нещодавно був в Україні, і 9 травня виїхав з нашої держави. Саме його підозрюють у замовленні викрадення малолітнього хлопчика. До слова, батько має подвійне громадянство: як Тунісу, так і Королівства Люксембург.

Згідно з аналізом оперативної інформації і речових доказів, у безпосередньому викраденні підозрюються двоє невстановлених осіб, які перебували на місці злочину. Невідомі напали на бабусю, яка поверталася з онуком з прогулянки, в під’їзді її будинку. Чоловіки застосували до бабусі насильство і сльозогінний газ. На місці правоохоронці вилучили балончик.
Наразі правоохоронці моніторять телефони, вивчають контакти батька дитини та перевіряють законність набуття дитиною громадянства України. Бо хлопчик може бути як громадянином Люксембурга, так і Тунісу.
Також правоохоронці з’ясовують, як мати хлопчика вирішила питання про отримання його громадянства в Україні та привезла сюди. Є ймовірність, що свого часу батько хлопчика заявив про викрадення дитини з Люксембурга і правоохоронці Люксембурга розшукують матір за викрадення хлопчика на їх території.

До оперативно-розшукових заходів залучені прикордонники, працівники ДАІ, карного розшуку. Орієнтування надіслані у міжнародні аеропорти. Також встановлений можливий транспортний засіб – Шевроле Авео синього кольору, але не виключено, що викрадачі могли змінити автівку.

За фактом викрадення дитини відкрите кримінальне провадження за ст. 146 ч.2 ККУ, за яку передбачено до 5 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
аяяй Показати IP 18 Травня 2015 15:44
дуже шкода матір ,але скоріш за все сина їй уже ніхто не поверне,і буде ростити дитину батько.от такі вони женихи з тунісу
А до аяяй Показати IP 18 Травня 2015 16:17
що дітей можна тягати через кордони туди-сюди, коли заманеться, без офіційної згоди обох батьків? ми колись виберемось з нашої мумби- юмби хоч до якоїсь цивілізації і від бананового поля до правового чи ні?
я Показати IP 18 Травня 2015 18:24
а хто журналістам надав останні кадри - це з докази чи як там правильно????
ха-ха Показати IP 18 Травня 2015 20:10
кохайтеся чорноброві та не з чорно*опими
капєц Показати IP 18 Травня 2015 23:05
Дівчата чим ви думаєте, як починаєте заводити стосунки з чорножопими?
Надя до капєц Показати IP 19 Травня 2015 10:28
Дівчата при вигляді товстого гаманця забувають про все і ні про що не думають. Хіба вона думала коли їхала до Тунісу і родила дитину для цього мухамеда чи як його там. Їй так хотілось жити багато і при цьому не докладаючи своїх зусиль. А сама не пробувала працювати, заробляти гроші, вийти заміж за якогось Василя? Так ні, давай мільйонера! От тепер і має дурепа!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus