USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Викрадений на Волині хлопчик перебуває за кордоном, - МВС

6 Жовтня 2015 19:00
Правоохоронці інформують, що викрадену на Волині дитину вивезли за межі України.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив начальник обласного УМВС Петро Шпига.

Нагадаємо, 17 травня цього року на Волині невідомі особи викрали дитину. Так, стало відомо, що матір викраденого хлопчика - мешканка Володимира-Волинського, яка навчалася в Києві. Під час навчання познайомилася з громадянином Тунісу, куди потім пара переїхала на постійне місце проживання. Офіційно ці стосунки не були оформлені, але від цього цивільного шлюбу в січні 2014 року народилася дитина.

Мати згодом повернулася на територію України, а дитина залишилася з батьком, і мешкала до початку 2015 року на території Королівства Люксембург, де проживає також рідна сестра батька. У слідства виникли підозри, що матір незаконно перевезла її в Україну, а батько вирішив таким же чином сина повернути.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: Викрадення дитини на Волині: підозрюють батька. ПОДРОБИЦІ

Правоохоронці з’ясували, що викрадений хлопчик не є громадянином України. А замовником викрадення офіційно визнано батька хлопчика. За місяць пошуків ані викрадачів, ані дитини не знайшли. Фото хлопчика були розіслані в усі аеропорти, порти, попереджені прикордонники та митники.

Сьогодні ж Петро Шпига повідомив, що місце перебування дитини вже встановили: хлопчика викрадачі переправили за кордон. Мати хлопчика нині перебуває в Україні.

Крім того, особи викрадачів, каже очільник обласної міліції, уже встановлені й нині проводяться заходи щодо їх затримання. Правоохоронці з’ясували і те, якими шляхами дитину вивезли з України та встановили причетних осіб. Подробиць цих обставин в УМВС не повідомляють, посилаючись на таємницю слідства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Боб Показати IP 6 Жовтня 2015 19:22
Ну вже футболістів понабирали по найму, тепер солдат наберуть. Який футбол, така й країна.
кореш до Боб Показати IP 6 Жовтня 2015 20:46
Боб,ти,що з п"яня вкинув таку інфу?
555 Показати IP 7 Жовтня 2015 08:34
продажна наша митниця. за гроші слона можна вивести і вони не по бачать. придурки цеж чиєсь життя...))) їхали через митницю Устилуг там щоб проїхати чергу 200-300 гр., що далі казати, а в ночі безпредєл їдуть без черги ті хто по дзвінку. на другий раз усе зафіксуємо на камеру, щоб люди побачили які прозорі у нас митниці.. позоріще люди помирають в ато, а ви дикі собаки збагачуєтеся. дитина це ж не котеня..
111 Показати IP 8 Жовтня 2015 10:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus