USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Викраденого хлопчика волинська міліція відшукала по слідах. ПОДРОБИЦІ

10 Грудня 2013 20:57
Всупереч негоді працівники міліції за три години розшукали переляканого шестирічного хлопчика, якого викрали. Нині дитина перебуває вдома, а зловмисник – під арештом. Волинські правоохоронці повідомили подробиці пошукової операції.

Нагадаємо, 6 грудня у Рожищі зник хлопчик. Як з'ясувалося, його викрав невідомий чоловік. Дитину відшукали о другій ночі в закинутій будові.

Близько 23-ї години до рожищенського райвідділу міліції прибігли чоловік із дружиною зі сльозами на очах та проханням допомогти знайти їхнього маленькогоо сина. Кілька годин подружжя намагалося розшукати дитину власними силами, але нічого не вдалося. Втративши надію, вони нарешті звернулися у міліцію, повідомляє прес-служба правоохоронців.

«На пошуки 7-річного Сергійка залучили близько 200 працівників міліції. Вони прочісували всі закутки та ймовірні місця перебування дитини, але результати були марними. Аж тут двоє оперативників помітили на снігу дорослі та дитячі сліди, які вели до лісу», - розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук.

Міліціонери, щоби не втратити єдину зачіпку, працювали надзвичайно оперативно, адже сильний снігопад швидко знищував усі сліди. Міліціонери ішли над залізничною колією: сліди вели то до лісопосадки, то знову поверталися. Уже було близько другої години ночі, коли правоохоронці помітили невеличку будівлю, яка знаходилася посеред поля.

Підійшовши ближче, вони не могли повірити власним очам. У приміщенні, без дверей та отвором у стелі, прямо на землі, загорнувшись у сіно, спав хлопчик, розповідають правоохоронці. Дитину одразу доставили до лікарні для огляду. Сергійко перебував у стресовому стані, але поводив себе спокійно. От тільки просився додому у тепле ліжечко.

Згодом правоохоронці встановили, що того вечора хлопчик разом зі своєю сестрою гуляли на подвір’ї школи. Зібралося багато діток із сусідніх будинків, усі разом грали у сніжки. До їхньої компанії приєднався незнайомий хлопець. Пізніше молодик запропонував зіграти у хованки, а відтак непомітно для інших викрав дитину.

Дорогою хлопчик просив відвести його додому, однак незнайомець повідомив, що вони заблукали. Таким чином зловмисник відвів дитину в поле, у закинуте приміщення.

Викрадачем виявився раніше судимий 24-річний житель Рожищенського району, який у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганські дії.

Слідчим відділенням Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. За викрадення дитини затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Нині зловминик перебуває під вартою, а правоохоронці з’ясовують усі обставини даної події.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
иван Показати IP 11 Грудня 2013 09:31
молодці міліціонери - всім спасибі
Світлана Показати IP 11 Грудня 2013 09:34
Редактору: у "Рожищі", а не у "Рожищах"
Мама Показати IP 11 Грудня 2013 11:07
Хай Бог Вас Благословить, а ми будемо за Ваше здоров`я молитись!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus