USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Викраденого журналіста знайшли закатованим у лісі

5 Квітня 2014 20:46
Тіло зниклого напередодні активіста та журналіста, члена Української республіканської партії Василя Сергієнка знайшли закатованим у лісі в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області.

Про це повідомив черкаський громадський діяч і політик Юрій Ботнар, пише Українська правда з посиланням на "Прочерк".

За даними Ботнара, Сергієнка знайшли "з пакетом на голові, з ножовими пораненнями, наручниками на руках". Раніше міліція повідомляла, що у Корсунь-Шевченківському районі на 130 км траси в лісі було виявлено сліди крові та волочіння, які вели до місця скопаного шару ґрунту.

Очікувався приїзд лабораторної групи з Черкас. За даними міліції зниклий був автомайданівцем. Зниклий - Василь Сергієнко.

Разом з тим сотник Самооборони Олег Собченко повідомив, що Сергієнка знайшли мертвим у Виграївському лісі, що за 15 кілометрів від міста, пише Gazeta.ua.

"В обід хлопці з місцевої самооборони знайшли місце, що схоже було на свіжозакопану яму. Дочекалися черкаських криміналістів й почали розкопувати місце, прикидане сміттям. Там знайшли тіло чоловіка з повернутим обличчям в землю, на руках – наручники. Хлопці впізнали у ньому зниклого Василя Сергієнка", - повідомив Собченко.

За його словами, після того, як дістали тіло чоловіка, побачили сліди катувань: у Сергієнка була повністю розбита голова, перебиті коліна, кілька ножових ран в область нирки, ножове поранення в область серця попереду й кілька ножових в серце зі спини, перерізана шия спереду, перерізана потилиця.

"У могилі значна кількість крові, тобто добивали його ще там. Яма викопана була наперед, бо свіжа земля перемішана із сухою", - повідомив він.

Напередодні було повідомлено про викрадення у Корсунь-Шевченківському у дворі власного помешкання активіста, журналіста, майданівця Василя Сергієнка. Його зникнення пов'язують із журналістською діяльністю, зокрема - "серією його статей, що викривають злочинну діяльність одного із місцевих багатіїв-латифундистів "регіонала" Геннадія Бобова".

Сам Бобов заявив: "Я оголошую винагороду в 50 000 гривень за інформацію, що дозволить слідству знайти активіста В.Сергієнка. Переконаний, що викрадення В.Сергієнко має політичні цілі".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 21:18
Я вважаю що такі речі готувались для випадку якщоб Янукович не пішов з посади, це б мало спровокувати людей на агресивніші дії і довести до громадянської війни, варто згадати з чого почалась революція в Лівії з продавця фруктів який самоспалився і далі хтось все раз за разом підкидував подібні дрова у вогонь, знаходячи все нові поводи, це все ідентично для всіх африканських країн в яких була революція, тут же Яник вже самовідсторонився, але крайнього всеодно знайшли - "регіонала" Геннадія Бобова", чисто моя теорія.
Анонім до Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 21:20
Вибачаюсь, не в Лівії а в Тунісі.
ВВВ до Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 22:03
А я бачу в цьому інтриги Кремля. При чому тут Яник, якого вже давно в Україні немає. Навіщо тоді чоловіка вбивати? а от Росія через такі дії може ввести війська, начебто, для стабілізації ситуації "неконтрольованої".
Анонім до ВВВ Показати IP 5 Квітня 2014 22:18
https://www.youtube.com/watch?v=ZEb1uMkhnC8 Видео, с сегодняшнего субботника на майдане... они друг друга готовы поубивать, и Путина не надо...
Анонім до Анонім Показати IP 5 Квітня 2014 22:24
Так вони ще перегризуть один одного.І вже достали із тим Путін зробив,Путін винен,Яник винен.Хунта київська і всі хто їх підтримав і підтримує винні ось так буде правильно.
Вітя Показати IP 5 Квітня 2014 23:20
жах які люди звірі і то звірі не зроблять. коли вже усі заплатять за такі тяжкі гріхи і будуть горіти у вічному пеклі хай земля буде пухом дуже жаль що люди немають нічого вже нормального в собі. Напевне на грошах розкоші люди вбивають, катують, знущаються бо вже міри немає у них б"ються за владу гроші а для простих людей нічого не було і немає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus