USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Викраденого на Волині хлопчика досі не знайшли

2 Червня 2015 17:00
Місце перебування сина мешканки Володимира-Волинського досі невідоме. Та батько хлопчика вимагає, щоб жінка приїхала до нього в Люксембург.

Про це у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини розповів начальник управління карного розшуку УМВС у Волинській області, полковник міліції Геннадій Єпіфанович.

Нагадаємо, 17 травня на Волині невідомі особи викрали дитину. Так, стало відомо, що матір викраденого хлопчика - мешканка Володимира-Волинського, яка навчалася в Києві. Під час навчання познайомилася з громадянином Тунісу, куди потім пара переїхала на постійне місце проживання. Офіційно ці стосунки не були оформлені, але від цього цивільного шлюбу в січні 2014 року народилася дитина.

Мати згодом повернулася на територію України, а дитина залишилася з батьком, і мешкала до початку 2015 року на території Королівства Люксембург, де проживає також рідна сестра батька. Яким чином дитина потрапила до України – достеменно невідомо. Є підозри, що матір незаконно перевезла її в Україну. А батько вирішив таким же чином сина повернути.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ВИКРАДЕННЯ ДИТИНИ НА ВОЛИНІ: ПІДОЗРЮЮТЬ БАТЬКА. ПОДРОБИЦІ

Правоохоронці з’ясували, що викрадений хлопчик не є громадянином України. Геннадій Єпіфанович розповів, що замовником викрадення офіційно визнано батька хлопчика. Та ані викрадачів, ані дитини досі не знайшли.

Фото дитини розіслані в усі аеропорти, порти, попереджені прикордонники та митники.

Наразі тривають слідчо-оперативні заходи, встановлюються особи виконавців замовлення – викрадачів.

До слова, мати хлопчика, кажуть в УМВС, спілкується телефоном з батьком дитини. Чоловік вимагає від дружини, щоб вона повернулася до нього за кордон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 2 Червня 2015 19:19
А ніхто і не шукає. Дитина в батька в Королівстві Люксембург.
234 Показати IP 3 Червня 2015 07:20
Оце наші кордони, не знають як потрапила в Україну, не знають як вивезли, а це ж людина
Анонім Показати IP 3 Червня 2015 08:45
Нічого нашим клавам виходити заміж за на 20 років старших чорноду......х. з грошима, а потім плакатися в жилетку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus