USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Викрили міжнародну банду наркоторговців

15 Лютого 2012 09:44
Правоохоронці на Волині викрили та знешкодили міжнародну банду наркоторговців. Вік злочинців, до слова, раніше судимих ‒ від 23-х до 30-ти років.
Працівники УБОЗ УМВС України у Волинській області з початку року знешкоджено організовану злочинну групу у складі чотирьох осіб, віком від 23-х до 30 років. Усі вони – раніше судимі за незаконний обіг наркотичних засобів. Уже спробувавши такої легкої наживи, вирішили ще підзаробити. Підозрювані спільно із жителем Республіки Польща через митний кордон України організували канал надходження психотропної речовини – амфетаміну – з подальшим збутом його на території Волинської області.
Під час досудового слідства правоохоронці арештували майно наркодилерів обсягом 100 000 гривень.
Зараз проти учасників організованої злочинної групи порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), частиною 2 статті 306 (Використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів), частиною 3 статті 305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або їх прекурсорів).
Матеріали передані на розгляд у суд.
Окрім того, у лютому задокументовано діяльність ще однієї злочинної групи. Усі підозрювані теж мають кримінальне минуле, пов’язане з незаконним обігом наркотичних речовин. Фігуранти справи впродовж 2011-2012 років займалися виготовленням в особливо великих розмірах, перевезенням та незаконним збутом наркотиків – опію ацетильованого та макової соломки. Відтак, під час проведення санкціонованих обшуків виявлено близько 4,5 кілограма макової соломки та 8 літрів опію ацетильованого. Вилучені наркотичні засоби за цінами так званого «чорного ринку» вартують 350 тисяч гривень.
За фактом також порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), 5 осіб заарештовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тиць-здиць Показати IP 15 Лютого 2012 10:15
А циган ромської національності в банді шо, не було? Тоді вона не міжнародна, а так собі, і не банда...
Цілком задоволений Показати IP 15 Лютого 2012 12:33
Браво працівникам УБОЗУ. Вчасне висвітлення їхніх досягнень перекриє попередньо допущені провини. Саме "сазан" заважав розкриттю злочинів. Тепер його немає і робота клеїться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus