USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волинь поставляли фальсифікований коньяк

22 Червня 2018 14:54
Прокуратурою Волинської області у взаємодії з Управлінням СБУ в області викрито та припинено діяльність підпільного цеху із виготовлення коньячних виробів відомих торгових марок України на території Закарпатської області.

Про це повідомляє прокуратура Волинської області.

Особи, які займались незаконним виготовленням алкогольних напоїв, здійснювали постачання сурогату у різні регіони держави, у тому числі на Волинь.

Під час санкціонованого обшуку виявлено та вилучено обладнання, що забезпечує масове виробництво алкогольних напоїв, велику кількість сировини та готової до реалізації незаконно виготовленої продукції.

У кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії.

За таке правопорушення, згідно з санкцією ч. 2 ст. 204 КК України, передбачено покарання у виді штрафу у розмірі до 170 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петька Сетренук Показати IP 22 Червня 2018 15:02
Аплодую стоячи! Продавати сурогат на Волині можу тільки я і єлова.
Правдоруб до Петька Сетренук Показати IP 22 Червня 2018 16:50
Дякуємо за зізняння- людей до тебе вислали-зустрічай))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus