USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Вилучили 13 літрів сурогату й самогонний апарат: у Липинах викрили «точку»

21 Березня 2024 10:04
Учора в селі Липини Луцького району було виявлено факт реалізації алкогольних напоїв домашнього виготовлення (самогону).

Про це повідомили поліцейські офіцери Підгайцівської громади.

Під час документування правопорушення було вилучено 13 літрів сурогатного алкоголю, який передали до кімнати зберігання речових доказів до рішення суду. Також було знищено самогонний апарат.

Читати ще: У Луцьку на ринку жінка продавала сурогатний алкоголь: як її покарали

На громадяку, яка торгувала самогоном, складено адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) КУпАП та скеровано до Луцького міськрайонного суду для притягнення до адміністративної відповідальності.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від 6800 до 13600 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus