USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Вимоги волинських газовиків увечері будуть на столі в Тимошенко

6 Серпня 2008 16:19
Сьогодні, 6 серпня, на Київському майдані Луцька, навпроти Волинської ОДА відбувся пікет працівників ВАТ «Волиньгаз» із вимогами підвищити тарифи на розподіл і постачання газу, що забезпечить належне зростання зарплати газовиків. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Близько сотні пікетувальників скандували «Волиньгазу – гідну зарплату». Серед гасел учасників акції протест, котрі можна було споглядати на транспарантах: «ВАТ «Волиньгаз». захистіть наше підприємство», «Підвищення тарифу – збереження колективу, запорука безпеки».
До працівників «Волиньгазу» вийшли волинський губернатор Микола Романюк та його заступник Василь Дмитрук. Вони підтримали вимоги газовиків «у почному обсязі» і пообіцяли направити відповідного листа у Кабінет міністрів України у цей же день ввечері. За словами Василя Дмитрука, підвищення тарифу вплине на ціну «блакитного палива» для споживачів, але це підвищення буде незначним. На думку представників «Волиньгазу», ціна підвищиться не більше, ніж на кілька відсотків.
Як стверджує начальник управління з реалізації та обліку природного газу ВАТ «Волиньгаз» Іван Скорупський, безстрокова акція протесту з аналогічними вимогами розпочалась по цілій Україні, де є понад 40 підприємств «газової» спеціалізації. Сьогодні у Києві, як передбачає пан Скорупський зібралось понад 5 тисяч газовиків, в тому числі і «волиньгазівська» делегація у складі близько 80-ти чоловік.
Керівник прес-служби «Волиньгазу» Олексій Дудич розповів, що наразі аварійно-диспетчерська газова служба переведена на посилений режим роботи. Також, як він зазначив, у разі невиконання вимог протестувальників на загальноукраїнському рівні, газовики почнуть припиняти газопостачання споживачам, за вийнятком тих споживачів, де це неможливо зробити з огляду на технічні причини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus