USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Винайшли перший чоловічий оральний контрацептив

28 Червня 2010 17:07
Винайшли перший чоловічий оральний контрацептив

Ізраїльські вчені винайшли перший у світі чоловічий оральний контрацептив.

Про це з посиланням на Telegraph повідомляють «Подробиці».

На відміну від протизаплідних пігулок для жінок, препарат не містить комбінації тестостерону і прогестерону, що блокують здатність жінки до зачаття.

Механізм дії новинки заснований на тому, що сперма втрачає білок, необхідний для запліднення яйцеклітини. Передбачається, що цей препарат чоловік повинен буде приймати тільки один раз на три місяці.

Перевага нового препарату, на думку вчених - відсутність значних побічних ефектів, властивих жіночим оральним контрацептивам.

Очікується, що пігулки надійдуть у продаж протягом трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оксана Показати IP 29 Червня 2010 12:44
Тлумачний словник української мови подає такі визначення: ОРАЛЬНИЙ, -а, -е. Який міститься в порожнині рота, спрямований до ротового отвору, ротовий; прот. аборальний. ** Оральний еротизм, оральний секс. ПЕРОРАЛЬНИЙ, -а, -е, фарм. Такий, що приймається через рот. То, шановні добродії, можливо, правильно казати «пероральний чоловічий контрацептив»?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus