USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Винесла з супермаркетів, але випити не встигла: у Луцьку судили крадійку віскі

18 Жовтня 2023 21:51
В одному супермаркеті поцупила дві пляшки віскі, згодом в іншому – ще одну, однак випити їх не встигла. Молоду лучанку судили за крадіжку трьох пляшок алкоголю. Справа у суді йде вже по другому колу, бо першого разу її розглядали з технічною помилкою.

Чи посадили жінку за таку, йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

На лаві підсудних опинилася жінка, яка у березні із двох різних супермаркетів поцупила три пляшки віскі. Одразу відбулось і підготовче засідання по справі, а згодом – розгляд по суті. Як з’ясувалось, потерпіла сторона, тобто представники супермаркетів, клопотали, аби справу слухали у суді без їх присутності. Під час судового засідання обвинувачена повідомила, що відшкодувала вартість вкраденого працівникам маркетів.

Читати ще: Вагітну лучанку посадили на півтора року за крадіжки в супермаркетах

Прокурорка Світлана Недумова зачитала обвинувальний акт, в якому йдеться, що обвинувачена вкрала три пляшки алкоголю (дві в одному супермаркеті, ще одну – в іншому), загальна вартість яких близько 1300 гривень.

Обвинувачена під час допиту повідомила, що вкрадені напої так ніхто і не випив – їх вилучили правоохоронці через кілька днів після крадіжки. Чому викрала пляшки з алкоголем, жінка пояснити не змогла. Однак свою вину визнала.

Читати ще: У Луцьку чоловіка засудили на 4 роки за пляшку «Jack Daniels» та три банки ікри

Оскільки лучанка відшкодувала збитки, визнала свою вину, має на утриманні неповнолітню дитину і до цього не притягалась до кримінальної відповідальності, суд реальний термін на п’ять років замінив роком умовного. Алкоголь суд вирішив повернути у супермаркети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 19 Жовтня 2023 07:50
Дивне ставлення до алкоголю! За крадіжку можуть п'ять років дати з заміною на умовний, а у Нововолинську так взагалі забили насмерть!!!
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2023 09:06
Голод заставив. Ха-ха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus