USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцьку сутенер з Дніпра, який організовував зустрічі підопічної з клієнтами у готелі, отримав умовне покарання

25 Грудня 2023 18:58
Умовне покарання на півтора року отримав уродженець Дніпра, який займався сутенерством у Луцьку. Він організовував зустрічі підопічної з чоловіками для надання їм сексуальних послуг.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонно суду.

Максим Р. на початку серпня дізнався від знайомої, що вона надає послуги сексуального характеру за гроші. Наступного місяця чоловік запропонував їй поїхати до Луцька, де він організовуватиме їй зустрічі.

Читати ще: У Луцьку неповнолітнього студента покарали за сутенерство

Щоб знайти клієнтів для підопічної, чоловік розмістив на сайті UkrGO оголошення про надання послуг сексуального характеру в Луцьку, в якому вказав свій контактний номер.

У матеріалах справи вказано про три зустрічі, які Максим Р. організував для знайомої протягом одного дня, звівши її з клієнтами. Дві з них, зокрема, відбувалися у готелі «Кедем» на вулиці Теремнівській. За свою «роботу» сутенер отримував грошову винагороду.

Його дії кваліфікували за ст.302 ч.2 КК України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Про Максима Р. відомо, що він народився у Дніпрі, має вищу освіту, одружений, утримує малолітню дитину.

Читати ще: У Луцьку колишній гінеколог вчергове попався на сутенерстві: його посадили на 5 років

Між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Затвердивши угоду, суд призначив Максиму Р. покарання у виді трьох років обмеження волі, замінивши на рік та шість місяців іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 25 Грудня 2023 19:43
Прокурор та судя мабуть також по разочку відвідали хотель.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus