USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Винний у смертельній ДТП волинянин сяде на п’ять років

29 Липня 2022 15:57
Луцький міськрайонний суд призначив 54-річному жителю селища Заболоття Ковельського району, визнаному винуватим в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що спричинили смерть потерпілої, покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Про це інформують у Волинській обласній прокуратурі.

Прокурори в суді довели, що удень 26 квітня 2022 року нетверезий чоловік, рухаючись автодорогою поблизу села Тур Ковельського району автомобілем CitroenJumpy, не впорався з керуванням, перетнув зустрічну смугу руху та виїхав на ліве узбіччя, де зіткнувся з деревом.

У результаті ДТП 55-річна пасажирка автомобіля отримала травми, від яких померла.

Окрім того, суд на сім років позбавив чоловіка права керувати транспортними засобами та стягнув з нього на користь потерпілого – чоловіка загиблої – 250 тисяч гривень моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus