USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Винуватець смертельної ДТП на Волині відбувся умовним строком

6 Вересня 2016 09:05
Волинянин, який у стані алкогольного сп’яніння насмерть збив пенсіонера, засудили умовно, - інформує Вісник.

Інцидент трапився 24 травня на вулиці Газіна в селищі Ратне. Внаслідок аварії 64-річний велосипедист помер у Ратнівській центральній районній лікарні.

Поліцейські встановили, що водій автомобіля 34-річний мешканець села Заброди Ратнівського району під час скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Винуватця автопригоди затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального Кодексу України.

Згодом справу передали до суду. Під час слідства обвинувачений у скоєному щиро розкаювався та просив суворо його не карати.

Відтак, Ратнівський районний суд, вивчивши всі обставини справи, визнав обвинуваченого винним у порушенні правил ПДР та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк п'ять років з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки. Однак за ґрати чоловік сяде, якщо протягом трьох років попадеться на новому злочині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Толік Показати IP 6 Вересня 2016 09:30
Про яку правову державу можна говорити, коли вбив людину - отримав умовний термін.
лучанка до Толік Показати IP 6 Вересня 2016 16:54
Де гроші ,там і правда.Позорище слідчим,прокурорам і суддям.
Не жарт, але факт Показати IP 6 Вересня 2016 11:55
А коли зроблять дитину отримують 15 років тюрми строгого режиму...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus