USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Винуватець смертельної ДТП на Волині відсидить сім років

22 Серпня 2022 17:36
Прокурори галузевого відділу Волинської обласної прокуратури відстояли у суді апеляційної інстанції вирок 30-річному жителю селища Цумань, визнаному винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Про це повідомляє прокуратура області.

Нагадаємо, увечері 23 жовтня 2020 року нетверезий молодик на дорозі в рідному селищі не впорався з керуванням автомобілем Ford Transit, виїхав на узбіччя, де зіткнувся з електроопорою і перекинувся.

У результаті ДТП 64-річний пасажир авто загинув.

Попри те, що водій не визнав своєї винуватості у тому, що сталося, її було доведено зібраними у ході досудового розслідування доказами. Ківерцівський районний суд призначив волинянину покарання у вигляді семи

років позбавлення волі із позбавленням на три роки права керування транспортними засобами.

Не погодившись із вироком, сторона захисту оскаржила його в апеляційному порядку, проте Волинський апеляційний суд, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив вирок суду першої інстанції без змін. Тож наступні сім років винуватець смертельної ДТП перебуватиме за ґратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 22 Серпня 2022 18:39
А як там Катя Алфьорова?
Радувець Ларіса Показати IP 22 Серпня 2022 20:54
Знайшли цапа відбувайла. То штраф 51 грн то умовно, а для галочки і звіту лошарика загнали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus