USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Винуватицю смертельної аварії у Харкові арештували

19 Жовтня 2017 12:03
Винуватицею ДТП у Харкові стала 20-річна дівчина, яка проїхала на заборонний сигнал світлофора. Інформацію про це підтвердив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Насамперед співчуття сім'ям загиблих– 6 людей вбито - у Харкові, 20-річною жінкою, яка проігнорувала червоне світло світлофора на перехресті! П'ятеро, серед яких вагітна жінка, перебувають у лікарні з важкими травмами. Трагедія, яка стала результатом звичної «молодої зухвалості», нехтування елементарними правилами дорожнього руху, відчуттям вседозволеності від «крутої» машини і безпечності», - йдеться у повідомленні міністра на офіційній сторінці.

Крім того, Аваков повідомив, що суд з обрання запобіжного заходу вже відбувся.

«Винуватицю затримано поліцією і арештована судом. Поліція проводить розслідування, вивчає, зокрема, роль водія другої машини, що брала участь у ДТП, за наслідками якого, сподіваюся, суд прийме адекватне тяжкості вчиненого кожним з них рішення», - повідомив Аваков.
18 жовтня ввечері в самому центрі Харкова елітний позашляховик «Лексус», за кермом якого була 20-річна дівчина, зіткнувся зі ще одним джипом. «Лексус» від удару відкинуло просто у натовп людей, що стояв на узбіччі. П'ятеро людей загинули на місці. Ще шестеро у лікарні. Важко травмовані дві жінки - одна з них на сьомому місяці вагітності.
Радник глави МВС Антон Геращенко оприлюднив ще одне відео, на якому чітко видно момент, коли Lexus влетів у натовп пішоходів у Харкові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_2 Показати IP 19 Жовтня 2017 12:39
Я завжди в коментах прикалуюсь,але тут не до приколiв.Спiвчуття рiдним,це дуже страшно.Смертноi кари мало
Олекса Показати IP 19 Жовтня 2017 13:22
Дадуть 2 р умовно з випробовувальним терміном 2 тижні. Можливо ще на місяць відберуть права.
Анонім до Олекса Показати IP 19 Жовтня 2017 14:16
Кому під?осе,то взагалі права видадуть і машину нову і забудуть,що таке було..чому змінили закони,чому розстріл відмінили,суч?ка якась стільки людей поклала,тварина якась

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus