USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Волиньвугілля» отримало 5 мільйонів на зарплати гірникам

27 Січня 2022 13:18
Майже п’ять мільйонів гривень надійшли на рахунки державного підприємства «Волиньвугілля» для погашення боргів із заробітної плати, які були у гірників за листопада та грудень минулого року.

Про це розповів Суспільному директор підприємства Юрій Ключковський.

З виділеної суми – 2 мільйони 831 тисяча гривень – гроші за програмою «Реструктуризація вугільної галузі». Їх спрямують на виплату зарплати усім працівникам підприємства за листопад 2021 року. Йдеться про гірників шахти «Бужанська», працівників об’єднання «Волиньвугілля», «Волиньвантажтранс» і фахівців бази відпочинку «Шахтар».

Ще 2 мільйони 69 тисяч гривень спрямують на виплату 30% боргів з зарплати за грудень працівникам промислово-виробничого персоналу «Шахта «Бужанська», каже Володимир Ключковський.

Документи на виплату заробітної плати опрацьовуються в управління Державної казначейської служби Нововолинська.

Нагадаємо, наприкінці грудня на рахунок Державного підприємства «Волиньвугілля» надійшло понад шість мільйонів гривень. Їх використають для погашення боргу із зарплат за вересень та жовтень.

На початок серпня 2021 року 600 працівників шахти «№ 9 Нововолинська» чотири місяці не отримували заробітну плату. Заборгованість від квітня місяця складала понад 34 мільйони гривень.

2 листопада минулого року на рахунки ДП «Волиньвугілля» надійшли 14, 5 мільйонів гривень на погашення заробітної плати. За ці гроші повністю погасили борг за липень-серпень усім працівникам підприємтсва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Січня 2022 13:19
Може то на закриття шахт гроші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus