USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Випробовувати вакцину проти «свинячого грипу» почали на дітях

5 Жовтня 2009 18:14
Британські медики приступили у суботу до перших випробувань нової вакцини проти грипу A/H1N1 на пацієнтах-дітях, – інформують «Волинські Новини».
Як повідомляє Бі-бі-сі, перші пробні вакцинації будуть зроблені одній тисячі дітей у віці від шести місяців до 12 років в Лондоні, Оксфорді, Саутгемптоні, Брістолі і графстві Девон.
Участь у тестовій вакцинації добровільна, батьки дітей були заздалегідь проінформовані про всі можливі ризики. Діти отримають дві дози вакцини з проміжком у три тижні, а через три тижні після другого щеплення у них будуть взяті аналізи крові для виявлення імунних реакцій і можливих побічних ефектів.
Перші партії вакцини проти грипу A/H1N1 для початку масової вакцинації повинні надійти до британських лікарень 14 жовтня, заявило раніше міністерство охорони здоров\'я Великобританії.
Дві вакцини – Pandermix і Celvapan, розроблені британськими фармацевтичними компаніями GlaxoSmithKline та Baxter, були сертифіковані для застосування владою Європейського Союзу, – пише Кореспондент.
Загальні запаси вакцини для Сполученого Королівства оцінюються в 132 мільйони доз. Цієї кількості повинно вистачити усьому населенню країни з розрахунку двох щеплень на людину.
У першу чергу вакцинацію планується проводити серед найбільш уразливих груп населення – дітей, літніх людей, вагітних жінок, хворих з ослабленою імунною системою.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
severpiter Показати IP 6 Жовтня 2009 05:48
вот меня такой вопрос интересует вот почему когда у нас в петербурге начали проводить эти испытания в НИИ гриппа то информация на этом сайте не прошла, а вот то что британские медики начали так это нужно было выложить! и кстати у нас проводили не на детях как в европе а на взрослых! которых кстати было не мало кто бы хотел первый испытать! вы кстати почитайте за этот институт гриппа! когда вы думаете что в европе все уж так хорошо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus