USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Випробування з «Гри в кальмара»: з чим довелося зіткнутися гравцям*

22 Жовтня 2021 17:05
«Гра в кальмара» стала відкриттям кіносезону 2021 року і підкорила серця мільйонів глядачів у всьому світі. Хвацько закручений сюжет, якісна постановка і відмінний акторський склад – ось запорука успіху класного серіалу.

Шанувальники серіалу «Гра в кальмара» із задоволенням скуповують атрибутику та одяг головних персонажів.

Червоне світло – зелене світло

Суть даного випробування проста – ведучий (у фільмі була лялька, - Ред.) повертається спиною до учасників. Після того як він каже «Червоне світло» і повертається, всі повинні завмерти. Ті, хто рушив на очах ведучого, відправляються до місця.

Скляний міст

Завдання просте – перейти через міст, щоб завершити випробування. Таке випробування вже повторювали шанувальники саги, але замість скла використовували папір (на аркушах зі зворотного боку писали, який міцний, а який ні).

Цукрові стільники

Дана гра особливо полюбилася шанувальникам серіалу, адже необхідно з цукерки (за способом приготування нагадує наші карамельні півники на паличці) виділити фігурку, використовуючи голку.

Перетягування каната

Це випробування знайоме нам з дитинства, гравці діляться на дві команди і змагаються в силі і техніці. Дана гра буде цікава в тому випадку, якщо команди будуть приблизно рівні у вагових категоріях і по силі.

Кульки (марблс)

З кульками можна придумати безліч цікавих ігор, але суть їх буде одна – заволодіти всіма марблс противника. У серіалі не стали ускладнювати процес і надали гравцям свободу вибору – головне, щоб через пів години всі кульки опинилися в одного з гравців.

Гра в кальмара

Фінальне випробування дало назву самому серіалу. Щоб грати в кальмара, необхідно розкреслити ігрове поле і розділитися на дві команди - захисників і нападників. Атакуюча група повинна проскочити повз гравців, що захищаються, щоб дістатися до голови і наступити на неї. Останні можуть штовхати атакуючих і захищати кальмара будь-яким способом.

Кожна гра цікава по-своєму, і кожен охочий може випробувати себе в ній. Це весело, цікаво і допомагає всебічно розвиватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus