USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Випуск у духовній семінарії Волинської єпархії УПЦ. Фото

11 Червня 2010 13:23
10 червня у Волинській Духовній Семінарії відбулися урочистості з нагоди випуску студентів - цього року навчальний заклад залишили 21 юнак, 11 дівчат регентів-псаломщиків та 12 священнослужителів – випускників заочного сектору.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ.

Урочистості розпочалися у Свято-Покровському кафедральному храмі Луцька святковою Божественною Літургією, яку очолив митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.

Після Літургії був відслужений подячний молебень, який з благословення владики очолив почесний ректор ВДС протоієрей Петро Влодек.

Після цього усі вирушили до приміщення семінарії, де випускникам були вручені дипломи, і подарунки.

«Ваш головний іспит очікує попереду – це саме життя. Завжди будьте справжніми православними християнами та керуйтеся в своєму житі тією доброю наукою, яку отримали у семінарії, щоб бути добрими пастирями. Тому що саме таких чекають наші люди – щирих, чуйних та відданих проповідників-сіячів Слова Божого», - привітав випускників владика Ніфонт.

Двом випускникам Богдану Придатку та Василю Шевчуку за успішність та місіонерську діяльність митрополит вручив архієрейські грамоти.

Наостанок випускники подарували Волинській Духовній семінарії свої подарунки - навчальні дошки.

Ректор ВДС отець Сергій кожному випускнику вручив нещодавно видану у Волинській єпархії УПЦ книгу «Богогласник» - збірку духовних пісень XVII-XX століть та Волинську ікону Божої Матері.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Паша Показати IP 11 Червня 2010 13:47
Але ж лохі
"Паша" до Паша Показати IP 11 Червня 2010 19:32
Та ти на себе подивись, лошара!
вася Показати IP 11 Червня 2010 15:06
Хто? О_о

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus