USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ВНУ співпрацюватиме зі службою у справах дітей Волинської ОДА

9 Листопада 2023 10:32
Волинський національний університет імені Лесі Українки налагодив співпрацю зі Службою у справах дітей Волинської обласної військової адміністрації.

Відповідний договір підписали ректор Анатолій Цьось і начальниця служби Алла Онищук. Про це інформують на сайті вишу.

На зустрічі також була присутня завідувачка кафедри соціальної роботи та педагогіки вищої школи Світлана Чернета. Вона зауважила, що університет співпрацює зі службою у справах дітей Луцької міської ради і нещодавно підписано відповідний договір, тому логічним продовженням було б і підписання аналогічного документа зі службою у справах дітей Волинської ОВА.

Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме із Департаментом соцполітики міськради

Алла Онищук зазначила, що заклади соціального захисту на Волині – база практики для студентів у цьому напрямі, й вона вбачає плідну співпрацю з університетом.
Читати ще: Луцький виш співпрацюватиме з управлінням соцслужб для сім’ї, дітей та молоді міськради

Ректор підкреслив, що підтримує бажання до співробітництва та висловив сподівання, що підписаний документ стане трампліном для подальшого розвитку відносин двох структур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus