USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Випускник може подавати документи до п’яти вузів

15 Червня 2010 15:40
Документи для вступу до вишів цьогорічний випускник може подавати не більше, ніж до п’яти вузів України, притім, не більше, ніж на три спеціальності у кожному з них.

Про це інформує ТСН.

За словами чиновників від освіти, прийом заяв і документів на денну форму навчання розпочинається 15 липня, вступні екзамени та творчі конкурси пройдуть з 23 по 31 липня.

Якщо вступник під час ЗНО з непрофільних предметів набрав менше 124 балів, то його допускають до здачі вступних іспитів лише у тому разі, якщо він з кожного профільного предмета набрав не менше 170 балів.

Окрім цього, розроблено низку заходів щодо забезпечення контролю за ходом вступної кампанії у 2010 році.

Робиться це з метою недопущення посадових зловживань, правопорушень і хабарництва, забезпечення принципів пріоритетності знань, прозорості і гласності під час вступних іспитів, забезпечення соціальних гарантій пільговим вступникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus