USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Випускникам повернуть гроші за невдале пробне ЗНО

14 Червня 2020 20:46
Українцям, які зареєструвалися на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, повернуть кошти. Цьогоріч через поширення коронавірусу і карантин тести випускники здаватимуть онлайн.

Пробне ЗНО планували провести 15 і 17 червня. Тепер зареєстровані учасники зможуть скласти пробне тестування не в закладах освіти, а вдома, повідомила пресслужба Міністерства освіти та науки.

13 червня 2020-го президент Володимир Зеленський уряду доручив повернути кошти учасникам пробного ЗНО.

Вартість одного пробного тестування становить 138-150 грн залежно від регіону.

Детальну інформацію про повернення коштів розмістять на сайтах МОН та УЦОЯО після офіційного погодження.

Пробне ЗНО можна буде пройти двома способами. Буде можливість отримати паперові зошит і бланки та заповнити їх вдома, повідомив на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Також пробне ЗНО можна пройти дистанційно. Тестування через особистий кабінет на сайті центру оцінювання якості освіти можна пройти з дому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Червня 2020 21:10
Говорили балакали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus