USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Випускники військового ліцею емоційно попрощалися із навчальним закладом

1 Червня 2019 17:07
Урочистий захід з нагоди випуску ліцеїстів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувся на Київському майдані, розчуливши патріотичними урочистими заходами і вразивши показовим виступом ліцеїстів.

Участь у заходах взяли голова Волинської ОДА Олександр Савченко, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«324 випускники отримали свідоцтва про закінчення загальної середньої освіти. Більше половини із них обрали своїм майбутнім служіння держави. Це той контингент дітей, які поповнять ряди силових структур держави і робитимуть усе для того, щоб держава стала могутньою. Я вірю у вас і у ваше майбутнє», – зазначив начальник ліцею, полковник Павло Боснюк.

Гості заходу привітали випускників із закінчення навчального заходу.
«Честь, гідність і відвага – цьому ви навчилися у закладі і стали набагато дорослішими за ваших ровесників, визначивши свій подальший життєвий шлях», – зауважив Олександр Савченко.

«Хочу привітати всіх випускників нашого ліцею імені Героїв Небесної Сотні, – сказав у вітальному слові Олександр Пирожик. – Вітаю колектив нашого навчального закладу, викладачів, які передали свої знання і вміння, аби випускники зробили наші збройні сили потужними і берегли цілісність України. Я гордий тим, що у Волинської обласної ради є такий зразковий ліцей, найкращий якщо не у всій Україні, то на правобережній її частині точно. Прийнято дуже правильне рішення віддати майновий комплекс у Ковелі саме в підпорядкування вашому ліцею. Це збільшує його і підвищує рівень кількісно і якісно».


«Щиро вітаю випускників, їхніх вчителів та батьків із цим урочистим і щасливим днем, – звернувся до присутніх Григорій Недопад. – Сьогодні велика кількість людей прийшли привітати цвіт нашої нації, випускників ліцею. Приєднуюсь до вітань. Мав честь бути присутнім на випускному два роки тому, запросивши товариша зі східної області України. Тоді урочистості з нагоди випускного викликали у нього щирі сльози розчулення і впевненість у щасливому та захищеному майбутньому країни. Ви є гордістю нашої держави, віримо у вас, щиро бажаємо успіхів, досягнення поставлених цілей, і нехай Бог завжди допомагає та оберігає вас».
Під час заходу грамотами та відзнаками нагородили кращих випускників ліцею, вчителів та батьків. Захоплення у всіх присутніх викликав показовий виступ ліцеїстів, майстрів спорту та чемпіонів з різних видів боротьби. Ліцеїсти показали свою майстерність і військові навички, які здобули під час навчань та занять з бойової майстерності.

На завершення дійства ліцеїсти традиційно пройшлися маршем, підкинувши у небо монетки й головні убори, вітаючи присутніх і один одного із випуском і початком нового етапу життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Kapitan Показати IP 1 Червня 2019 19:14
Нелегке життя пацани вибрали . Але на превеликий жаль , 50 % з них не стануть військовими !
Серж Показати IP 1 Червня 2019 21:02
По-перше, нічого вони не вибрали ще (те, що ви думаєте). А по-друге, військовими стане менше 50%, навіть значно менше, повірте. Батько випускника
qwerty до Серж Показати IP 2 Червня 2019 19:47
Звертаюсь до батька випускника. Повірте ви не знаєте про що говорите. Якщо Ваша дитина не стане чи не хоче стати військовим то це не означає. що інші випускники не стануть військовими. Кожного року більше ніж 50% ліцеїстів вступають до військових вишів
Льоня Показати IP 2 Червня 2019 07:07
Вони чудові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus