USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Виписувала премії та надбавки онуці: на Волині судили директорку обласного еколого-натуралістичного центру

30 Червня 2023 19:30
Директора Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради покарали за правопорушення, пов’язані з корупцією.

Про це повідомили у прокуратурі області.

Суди першої та апеляційної інстанції за принципової позиції галузевого відділу Волинської обласної прокуратури притягнули до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, директора Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Волинської обласної ради.

Посадовиця, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції», приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів і при цьому не повідомляла про наявний конфлікт інтересів Волинську обласну раду чи Національне агентство з питань запобігання корупції.

Директорка видала та підписала наказ про прийняття на роботу своєї внучки, а згодом видавала накази про виплату їй надбавок та премій.

Луцький міськрайонний суд визнав її винуватою у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені ч. ч. 1,2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Волинський апеляційний суд залишив рішення суду першої інстанції в силі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шабуня Показати IP 30 Червня 2023 20:24
Ну, тепер я спокійний. Курупцію в країні подолано.
Ден Показати IP 30 Червня 2023 22:32
Вона лише внучці виписувала, чи й вншим працівникам на ряду з внучкою?! До її функціональних обовязків входить можливість надавати премії, ну от вийшло так, що внучка там же працює. Ото корупціонерку знайшли, а де реальні справи, скільки викрито корупціонерів, які обкрадають свою державу і народ. Всі знають як працюють сервісні центри, скільки платять за постановку на облік авто і тд, хоч одного корупціонера там зловили?
Альп-418 Показати IP 1 Липня 2023 02:23
Дивує, що коментують ніби з підтекстом не чіпати "гнилу" чинушу. Або ж це заангажовані особи. Моя думка - звідки не починати, а гниль потрібно вичищати. Доречі, "корупція" і означає - гниття, розкладання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus