USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вирішив піти на той світ, але не вдалося: що відомо про спробу суїциду путінської маріонетки Медведєва

29 Червня 2022 00:18
Маріонетка Путіна Дмитро Медведєв, кажуть, намагався вкоротити собі віку. Але спроба була невдалою.

Телеграм-канал GeneralSVR знову ділиться з підписниками цікавими новинами, передає ТСН.

А з огляду на те, що на каналі вже неодноразово публікували інформацію, яка згодом підтверджувалася, є всі підстави припускати, що вони пишуть правду, а не чутки.

«Вчора ввечері вдалося запобігти спробі суїциду колишнього президента Росії Дмитра Медведєва. Під час прибирання його кабінету жінка з прислуги випадково звернула увагу на кілька списаних аркушів паперу на столі та на підлозі, мабуть, її зацікавив зміст. Так, виявивши п'ять варіантів передсмертної записки, вона одразу повідомила охорону.

Дмитра Медведєва охорона знайшла міцно п'яним і з пістолетом у правій руці. Після недовгих умовлянь він віддав пістолет, який, як з'ясувалося, був заряджений бойовими патронами. Біля Медведєва було знайдено ще одну записку, мабуть, шостий, остаточний варіант. Про все було негайно повідомлено президенту Росії Володимиру Путіну. Той розпорядився не давати Медведєву більше спиртного та контролювати кожен крок до особливого рішення. Інцидент вирішено не розголошувати», – пише канал.

Дивно, але факт: у своїх записках Медведєв нібито писав про те, що ненавидить війну і не може переживати приниження, які впали на нього і його країну.

«У записках Дмитро Медведєв написав, що не може переносити принижень та душевних переживань, почувається нікчемним та ні на що не здатним, ненавидить війну і тих, хто її розв'язав, і у своїй смерті звинувачує президента Росії Володимира Путіна, Юрія Ковальчука, Миколу Патрушева, Олександра Бортникова та Ігоря Сєчіна. В одному з варіантів записки Медведєв пише, що йому набридло бути лялькою. Практично все написано сумбурно та емоційно і, мабуть, в стані алкогольного сп'яніння», – пише канал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
. Показати IP 29 Червня 2022 06:21
Не здавався, спробуй ще.
Любі свині Показати IP 29 Червня 2022 10:24
Інформація надана кумою прибиральниці, соловік якоі є братом електрика, що замінює оампочки в кабінеті свата того солдата, який стоіть на третьому посту біля мавзолея леніна… А янщо сер‘йозно- ви дійсно вірите в таку інформацію? Це з тих кабінетів вийшло, де навіть гівно за х…лом прибирають в спец.тару. А тут такі подробиці….

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus